Magyar rovás

maGar rovás

Ha nincsen gyökér, nincsen fa

ha ninCen Gökér, ninCen fa

 

AJÁNLÁSOK

ajánlások

Ugrás a
honlapra

Melyik a világ legkeményebb állása? – Mielőtt találgatásba kezdenénk, kéretik ezt a 4 percet rászánni, hogy gazdagodhassunk ezzel a felismeréssel (Hát már megint a humorban van a legteljesebb igazság!)

Ugrás a
honlapra

Mikor az óceán megszólal – A Természetnek nincs szüksége az emberekre, az embereknek van szükségük a Természetre

Fájl
letöltése

Benedek Elek – Az aranyszőrű bárány kézzel rovott változata (A5, 1.67 MB). Az átírást egy délvidéki lány, Krizsák Kata (katakrizsak@gmail.com) rótta szabad kézzel, annak reményében, hogy ilyen formában is minél többen megismerkedjenek a mesevilággal. Köszönjük Foky Ottónénak, hogy a rajzainak felhasználásával gazdagíthatjuk ennek a magyar mesének rótt változatát.

Ugrás a
honlapra

Ősi jövendők – Ladak tanításai. Helena Norberg Hodge által az 1970-es években megismert ladaki emberek tudták, hogy mások segítése az ő érdeküket is szolgálja s mindezt a természettel összhangban tették, mígnem elérte őket is a civilizáció…

Fájl
letöltése

José Mujica, Uruguay elnökének az utódainkért érzett felelősségteljes beszéde 2012-ből, írásos és filmváltozatban (A4-es méret, 96 KB)

Fájl
letöltése

Történelmünkhöz bővebben, magyarul – 3. kiadás – kivonat. A Történelmünkhöz magyarul című, hat kiadást megért könyv bővített változata – Szondi Miklós 2008–2013. (speciális méret, 2.75 MB)

Fájl
letöltése

Az egységes rovás című könyv teljes tartalma (speciális méret, 11.5 MB)
A könyv kapható az Anima Könyvesboltban és a Magyar Menedék Könyvesházban.

Fájl
letöltése

Jártak-e a hunok a mai Luxemburg területén? – Horváth György kiadványa (A5-ös méret, 6.12 MB)

Ugrás a
honlapra

Róni tanulok – Tanítókönyv ősi magyar írásunk megtanulásához

Fájl
letöltése

Az írástudó alföldi juhászok hagyatéka – A kiskunhalasi rováspálcák 1802-ből. Fejezet a 2009-ben megjelent Halasi Múzeum 3. emlékkönyvéből (B5-ös méret, 8.12 MB)